Projekti Udruženja građana “Zajedno za naš grad” Mostar

Udruženje građana “Zajedno za naš grad” Mostar kao nevladina, neprofitabilna i prije svega humana organizacija provodi, između ostalog, dva projekta sa ciljem pomoći našim starijim sugrađanima koji nemaju dovoljno sredstava za život, te djeci koja dolaze iz porodica težeg materijalnog stanja na području Mostara.

Projekat “Niste sami”
Projekat “Sito dijete-Sretno dijete”

Hvala Vam što ste uz nas! Pozivom na naš humanitarni broj 17015, donirate 2 KM za obroke starim samcima i za doručak djeci svakog dana.

Ukoliko želite učestvovati u našim projektima, te na taj način obezbjediti obrok za stare samce ili za doručak djeci iz socijalno ugroženih porodica, to možete učiniti i na jedan od sljedećih načina:

 • Ako želite biti sponzor cjelokupnog iznosa dječijeg obroka do 1.3.2022. godine, odnosno na pet mjeseci, kontaktirajte nas na broj +387 60 31 79 641. Na navedeni broj nas možete kontaktirati i putem Vibera ili WhatsAppa.

  Jednokratnu donaciju možete uplatiti na:
 • PayPal Udruženja
  zajednozanasgrad1@outlook.com
  Obavezno navesti “ZA DJECU” ili “ZA STARE SAMCE”.
 • Račun Udruženja
  1610000130790058, Raiffaisen Bank
  Obavezno navesti “ZA DJECU” ili “ZA STARE SAMCE”.
 • Prehrambene artikle možete donirati u prostorijama Udruženja na adresi Maršala Tita 177 88000 Mostar – Luka.
 • Ili jednostavno pozivom našeg humanitarnog broja 17015, donirajući na taj način 2 KM, od kojih 1 KM ide za dječiji doručak, te 1 KM za obrok starim samcima.

ZAJEDNO SE MOŽE MNOGO! GLAD NEMA NACIJU!