Sat vremena radosti za mališane iz Ukrajine

Veliki broj djece danas je iznenađen našim dolaskom u Međugorje gdje su smještene majke sa djecom izbjegle iz ratom zahvaćene im domovine Ukraine.

Podjelom igračaka i paketićima slatkiša nabacili smo im osmijeh a da bi još više uživali potrudio se naš prijatelj MINI kojeg smo doveli iz Mostara. Mislimo da smo uspjeli sa željom a to je da ih nasmijemo i da budu zaista sretna barem na pola sata, da uživaju.

Naravno sve bi bilo nemoguće bez naših donatora koji su na naš poziv odmah pozitivno odgovorili a to su: LD TORLO d.o.o. Vrapčići koji je donirao igračke čija je vrijednost 3000 KM. Prodajni centar Palata iz Mostara koji nam je obezbijedio paketiće slatkiša. Čarobni Svijet Lučki most koji nam je obezbijedio MINI da djeca zaista uživaju.

Zahvaljujemo se predstavnicima IOM iz Mostara koji su nam pomogli prevozom sa kombijem i dali ruke pri podjeli. Isto tako želimo istaknuti veliku dobrodošlicu koju su nam pružili ljudi iz CK Čitluk koji zaista daju nadljudske napore da ovim ljudima koji su silom prilika napustili svoju zemlju olakšaju i pruže sve što im je potrebno.

Dokazujemo kao i uvijek da Mostar ima veliko ❤ i da Zajedno se može mnogo.