Maca

Kupovinom ulaznica za Cabaret show “Dva i po muškarca” pomažete i našem udruženju

Na terenu Sportsko – rekreacijskog centra (SRC) ‘Kantarevac’ u petak 30. srpnja gostovat će Dragan Marinković Maca i cabaret show pod nazivom ‘Dva i po muškarca’, a uz njega nastupit će ‘Pikardia’ bend.

Tim povodom održana je konferencija za medije u hotelu ‘Pasha’ u Mostaru na kojoj su govorili Marinković, Zoran Šaković uime organizatora, te Nermin Mehić uime udruženja ‘Zajedno za naš grad’.

Cjelokupan program počet će u 21 sat. “Posjetitelje očekuje tri sata šege, šale i komike. Zadovoljstvo mi je što sam ponovno u Mostaru. Nisam nikad bio na ‘Kantarevcu’, pa je sada zadovoljstvo još veće. Uz mene će na pozornici biti i ‘Pikardia’ bend koji će svirati YU hitove, ne samo zabavne, nego će tu biti i narodne i svega ostaloga. Bit će dobra zabava“, kazao je Maca.

Od svake kupljene ulaznice, 1 KM će ići za potrebe udruženja ‘Zajedno za naš grad’, odnosno za rad kuhinje koja skrbi o starim, nemoćnim osobama i samcima. “Zahvalio bih se organizatorima i samom Marinkoviću. On je poznat i po humanitarnom radu, jer je već između ostaloga sudjelovao u jednom video uratku gdje je pozvao na pomoć našem udruženju.

Osim navedenih, zahvalio bih se našoj dijaspori, ali i svima ostalima koji na bilo koji način (novčano ili u vidu doniranja hrane ili drugih stvari potrebnih za rad udruženja) pomažu rad naše kuhinje, odnosno navedenim kategorijama stanovništva”, istaknuo je Mehić.

Ulaznice po cijeni od 10 KM se mogu kupiti u caffeu ‘Kariola’ i caffeu ‘Publika’, a u srijedu i četvrtak će od 19 do 23 sata biti i ulična prodaja karata za ovaj događaj i to na lokaciji Šetališta u središtu grada i u Fejićevoj ulici.